Palvelut kävijöille

Hissit

Hissit sijaitsevat Sampokeskuksen keskusaukiolla. Hisseillä pääsee Sampokeskuksen jokaiseen kerrokseen; aina kellarikerroksesta K2 toiseen (2) kerrokseen asti.

WC-tilat

WC-tilat sijaitsevat Sampokeskuksen pohjakerroksessa K2 sekä K1-kerroksessa. K1-kerroksen WC-tiloihin pääsee kulkemaan myös Lordin aukiolta. Naisten ja miesten vessan käsienpesutila on yhteinen unisex-alue. Vessasta löytyy kaksi erillistä WC-koppia. Miesten vessassa on WC-istuin sekä vedetön pisuraari. Naisten WC:stä löytyy lisäksi bideekäsisuihku.

Inva-WC:t

Inva-WC sijaitsee Sampokeskuksen pohjakerroksessa K2 WC-tilojen yhteydessä.

Lastenhoitohuone

Lastenhoitohuone löytyy Sampokeskuksen WC-tilojen yhteydestä. Lastenhoitohuoneesta löytyy lastenhoitopöytä. 

Pakettiautomaatti-piste

Sampokeskuksesta löytyy Postin pakettiautomaatti. 

Invapysäköinti

Invapysäköintipaikat löytyvät K2-kerroksesta. Kyseiset paikat on sallittu ainoastaan vammaisten pysäköintitunnuksen haltijoille.

Defibrillaattori

Defibrillaattori sijaitsee Sampokeskuksen keskusaukiolla hissien vieressä.

Lemmikit

Hihnassa kävelevä lemmikki on tervetullut Sampokeskukseen ja sen käytäville. Palveluissa, liikkeissä ja ravintoloissa vieraillessa asia pitää tarkistaa toimipaikkakohtaisesti.

Lasten leikkitila

Lasten leikkitila sijaitsee Sampokeskuksen toisessa kerroksessa Modan ja Hesburgerin välissä ravintolaterassin yhteydessä. Leikkitilasta löytyy leikkivälineitä kuten kiipeilyteline ja liukumäki. Lasten leikkitila uudistetaan loppusyksystä 2024.

Löytötavarat

Löytötavarat tulee toimittaa turvavalvomoon tai järjestyksenvalvojalle. Sampokeskuksen järjestystä valvoo Securitas. Sampokeskuksen liikkeet, palvelut ja ravintolat toimittavat löytötavarat Securitakselle, joka toimittaa maanantaisin löytötavarat eteenpäin löytötavaratoimistoon. 

Opastus

Sampokeskuksen hissiaulassa on opasteet kauppakeskuksessa asiointiin.

Rullaluistimet ja potkulaudat

Rullaluistimilla, -kengillä tai potkulaudalla liikkuminen kauppakeskuksessa on kiellettyä.

Pankkiautomaatti

Pankkiautomaatti löytyy Sampokeskuksen toisesta kerroksesta Modan ja Hesburgerin väliseltä tasanteelta.

Sähköauton lataus

Sähköauton lataus ei ole mahdollista Sampokeskuksessa tällä hetkellä.

Taksipalvelut

Lähin taksien odotuspiste löytyy Santa Claus -hotellin edestä Korkalonkadulta. Taxiasema on Koskikadun ja Poromiehentien kulmassa. Jos haluat tilata taksin Sampokeskukseen, tilaa taksi joko parkkihalliin tai Ainonkadun päähän. Lordin aukiolla on ajoneuvoilla ajo kielletty päiväsaikaan.