Uutta Sampokeskuksessa: -2. kerroksen asiakasvessat uudistuvat

Remontoimme asiakasvessoja -2. kerroksessa. Uudistuksessa pohjakerroksen vessat kokevat kattavan muodonmuutoksen. Uudet tilat otetaan käyttöön marraskuun alussa.

Asiakasvessojen suunnittelun on tehnyt Novosan Oy, joka on julkisten wc-tilojen asiantuntija. Myös heidän wc-tuotteitaan tulee Sampokeskuksen uusiin vessoihin. Novosanilta kerrotaan, että heidän tiimissään suunnittelu lähtee aina liikkeelle asiakaspolun läpikäymisestä vessojen osalta.

– Toimivat wc-tilat saadaan aikaan, kun erilaiset käyttäjät ja siivouksesta vastaavat otetaan huomioon heti suunnitteluvaiheessa. Visuaalisesti houkutteleva ja ajatuksella kalustettu asiakasvessa viestii arvostuksesta ja välittämisestä, niin asiakasta kuin tilan siistijää ja huoltajaa kohtaan.

Novosanin mukaan kauppakeskuksen vessatilojen parantamisessa on tärkeää varmistaa, että asiakkaat viihtyvät keskuksen palveluiden äärellä ja palaavat mielellään myös takaisin. Tilasta riippumatta hyvällä ja hygieenisellä vessakokemuksella on merkittävä vaikutus asiakaskokemukseen.

Aluepäällikkö Petra Kurtti Sampokeskuksesta on samaa mieltä ja sanoo, että Sampokeskuksen vessaremontti parantaa viihtyisyyttä ja vessat vastaavat jatkossa paremmin asiakkaiden tarpeisiin.

– Uudistetut pohjakerroksen asiakasvessat toteutetaan laadukkailla ja viihtyisillä materiaaleilla. Lastenhoitohuonekin uudistuu kivoilla kalusteilla. Käsienpesutila on yhteinen, mutta uusissa tiloissa on kaksi vessaa erikseen omien oviensa takana, joten yksityisyys paranee. Toisessa vessassa on pisuaari ja toisessa bidee-käsisuihku. Uudistuksen yhteydessä myös aulatila muuttuu aiempaa turvallisemmaksi ja valoisammaksi, ja tilaa on jatkossa helpompi siivota.

Remontin ajan sinua palvelevat korvaavat asiakasvessat

1.krs (kulku joko Lordin aukiolta tai parkkihallista)
2.krs (BioRexin asiakasvessa, sopii liikuntaesteisille)

Pahoittelemme uudistuksesta mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä!