Juhlatyyli

Muodollinen juhlatyyli on tänä kesänä keveän ilmavaa ja mukavaa päällä.

Päähine

Upea päähine ja leveät lahkeet kruunaavat näyttävän juhlatyylin.

Puku

Kesäjuhliin sopii tummansininen puku. Rusetti on moderni valinta asusteeksi.

Housupuku

Housupuku tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon pitkille ja lyhyille helmoille.

Kuosit

Kesämuodissa suosittuja ovat raikkaat kuosit ja herkulliset värit. Farkkutakki on klassikko vailla vertaa.

Denim

Tänä kesänä pukeudutaan rennosti denimin eri sävyihin.

Mekko

Kepeä mekko ja suuri kangaslaukku ovat ykkösvalintoja rentoon kesäpäivään.

Kukkakuosi

Tänä kesänä on lupa pukeutua kauttaaltaan kukkakuosiin.

Väri

Nappaa asusteiden väri vaikkapa kauluspaidan kuvioinneista

Kukat

Tyylikkäitä juhla-asuja koristaa nyt kukat monilla eri tavoilla.

Kesällä pukeudutaan raikkaisiin väreihin

Odotettu kesä tapahtumineen ja juhlineen on täällä. Nappaa Modan ammattilaisten vinkit kesätyyliin – ja pukeudu tyylikkäästi niin juhlaan kuin vapaalle!

Millainen on trendikkäin kesätyyli vuonna 2023?

– Trendikkäin kesälook on värikästä ja pirteää sekä miellyttävää päällä. Materiaaleissa on valinnanvaraa laskeutuvasta viskoosista rouheaan pellavaan. Kukkakuosit ja väreillä ilottelu ovat nyt suosittuja. Trendinä on tietenkin myös aina juuri sinun omaan makuusi sopiva ja mukava kesätyyli. Meiltä löytyy kauniit kesäasut niin töihin kuin vapaalle.

Miten pukeutua kesäjuhlaan?

– Juhlaan valitaan asu aina tapahtuman luonteen mukaan. Löydämme juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopivan asukokonaisuuden ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla. Valikoimissamme on runsaasti vaihtoehtoja sekä muodolliseen juhlapukeutumiseen että rennompiin kesätapahtumiin. Tänä kesänä upeiden mekkojen ohella suosittuja juhla-asuja ovat myös housupuvut kirkkaissa väreissä. Jos pukukoodi mietityttää, me autamme.

Mikä kruunaa kesäisen asun?

– Persoonallisilla asusteilla ja tyylikkäillä kengillä viimeistelet kesäpukeutumisen. Myymälästämme löytyy myös kotimaisten suunnittelijoiden laadukkaita päähineitä. Naisille Kati Niemen tuotteita ja miehille Salon Lakin hattuja. Autamme asuusi sopivien asusteiden valinnassa. 

Modan kahdessa kerroksessa sijaitsevassa myymälässä on kattava valikoima niin naisten kuin miesten pukeutumisen tuotteita. Osaava henkilöstö palvelee sinua ammattitaidolla ja löytää tarpeisiisi sopivat ratkaisut. Myymälästä löydät tunnetut kansainväliset tuotemerkit sekä suositun S.T.I.-malliston, joka suunnitellaan kotimaassa suomalaista kuluttajaa ajatellen. Malliston vaatteet istuvat erilaisille vartalotyypeille, eikä laadukkaista, mukavilta päällä tuntuvista materiaaleista ole tingitty. Tervetuloa ostoksille!