Uutta Sampokeskuksessa: Silmäasema

– Sampokeskuksessa saimme yksiin tiloihin uuden myymäläsairaalan, jotta meillä on helppo asioida ja asiakkaamme saavat kaikki näkemisen palvelut ja ratkaisut yhdestä paikasta. Olemmekin saaneet positiivista palautetta esteettömyydestä, toimivista opasteista ja helposta saapumisesta, sanoo Silmäaseman myymäläpäällikkö Sami Torvinen.

Näkösi on silmäterämme

Ei kannata tihrustaa, sillä elämä on näkemisen arvoinen! Tule Silmäasemalle Sampokeskuksen toiseen kerrokseen.

Sampokeskuksen myymäläsairaalassa sinua palvelee toistakymmentä asiantuntijaa. Silmäasema on Suomen johtava silmäterveyden ja näönhuollon asiantuntija. Huolehdimme silmistäsi, näöstäsi ja tyylistäsi sinulle parhaalla ja mieleisellä tavalla.

 

Lasit joka tarpeeseen, kehykset joka makuun

– Meiltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Ajankohtaisena tuotteena meillä on loistava valikoima aurinkolaseja urheiluun ja vapaa-aikaan. Silmälasien kehysvalikoima uusiutuu sesongeittain ja pyrimme aina tarjoamaan ajankohtaista muotia ja ajatonta tyylikkyyttä, kertoo Sami Torvinen.

Tiesitkö, että on olemassa esimerkiksi digilasit, jotka tekevät tietokoneen, puhelimen ja television katsomisesta miellyttävämpää? On urheilusilmälaseja, monitehopiilolinssejä, lähipainotteisia linssejä…

Terävän näön viimeistelevät juuri sinulle sopivat kehykset. Silmäasemalla on tarjolla kymmeniä kehysmerkkejä, mm. Furla, Kate Spade, Swarovski, Prada, Gucci ja Ted Baker.

Rovaniemen Silmäsairaalassa silmäleikkaukseen jonottamatta

Jos silmälasitkaan eivät enää auta tai haluat niistä eroon, ratkaisu voi olla silmäleikkaus Sampokeskuksen Silmäsairaalassa. Leikkauksella voidaan korjata esim. likinäkö, ikänäkö, hajataitteisuus ja kaihi.

 

Silmälääkäriin Sampokeskuksessa

Muistathan huolehtia myös silmiesi terveydestä. Erityisesti yli 40-vuotiaan on hyvä käydä silmälääkärin tarkastuksessa säännöllisesti. Ajoissa huomattu ongelma on helpompi hoitaa tehokkaasti.

 

Rovaniemen Silmäasemalta saat kaiken mitä silmäsi tarvitsevat:
  • Silmälasit, piilolinssit ja aurinkolasit
  • Optikon ja silmälääkärin vastaanottopalvelut
  • Silmätautien tutkimus ja hoito
  • Monipuolinen silmäkirurgia, kuten taittovirhe- ja kaihileikkaukset

Miten haluat nähdä? Miltä haluat näyttää? Sampokeskuksen Silmäasema huolehtii silmistäsi, näöstäsi ja tyylistäsi sinulle parhaalla ja mieleisellä tavalla.