Uutta Sampokeskuksessa: Oral

Oral Hammaslääkärit avasi joulukuussa Sampokeskukseen uuden täyden palvelun hammaslääkäriaseman. Sampokeskukseen muuttivat Oralin Rovakadulla ja Urheilukadulla sijainneet toimipisteet, joiden tuttu henkilökunta palvelee jatkossa Sampokeskuksessa.

-Oral Sampokeskuksen keskeinen sijainti mahdollistaa vaivattoman asioinnin. Esteettömiin, uusiin tiloihimme on helppoa tulla hammashoitoon. Meiltä saa asiantuntevien yleishammaslääkärien, eri alojen erikoishammaslääkäreiden sekä suuhygienistien palvelut kätevästi samasta paikasta, kertoo Oral Sampokeskuksen asemavastaava Heli Niemi.

Kaikki suun terveyden palvelut saman katon alta

Oralissa on erittäin kattava palveluvalikoima. Perushammashoidon lisäksi tarjolla on suu- ja leukakirurgian, iensairauksien, protetiikan ja purentafysiologian, oikomishoidon sekä paikkaus- ja juurihoidon erikoishammaslääkäreiden palvelut.

Sampokeskuksen Oralista saa esimerkiksi implanttihoitoja, joissa puuttuva hammas korvataan aidolta hampaalta näyttävällä ja tuntuvalla hammasimplantilla, sekä suosittua Invisalign-oikomishoitoa, joka tehdään huomaamattomien kalvojen avulla.

Keraaminen paikka on esteettinen ja kestävin vaihtoehto hampaan paikkauksessa. Sampokeskuksen Oralissa on käytössä 3D-mallinnusta hyödyntävä CEREC-laite, jolla keraamisen paikan tai kruunun voi saada jopa yhdellä vastaanottokäynnillä.

Suuhygienistin tekemä hampaiden valkaisu puolestaan piristää ilmettä nopeasti.

Säännölliset käynnit hammaslääkärin ja suuhygienistin vastaanotolla ovat ennaltaehkäisevän suun terveydenhoidon perusta. Halutessaan asiakas saa säännöllisesti kutsun hammastarkastukseen ja suuhygienistin tekemään hammaskiven poistoon, jolloin käynnit eivät pääse unohtumaan.

Hoitoon helposti ja jonottamatta

Ajan Oral Sampokeskukseen voi varata kätevästi verkossa osoitteessa oral.fi/sampokeskus tai puhelimitse numerosta 010 400 3400.  Aikoja löytyy myös iltaisin ja lauantaisin. Oralissa saa kaikesta hoidostasi ja omahoitotuotteista S-Etukortilla Bonusta jopa 5 %.

Oral Sampokeskus toivottaa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi uusiin tiloihinsa!