Kauneus, terveys ja hyvinvointi

Oral

Kaikki suun terveyden palvelut saman katon alta

Oralissa on erittäin kattava palveluvalikoima. Perushammashoidon lisäksi tarjolla on suu- ja leukakirurgian, iensairauksien, protetiikan ja purentafysiologian, oikomishoidon sekä paikkaus- ja juurihoidon erikoishammaslääkäreiden palvelut.

Sampokeskuksen Oralista saa esimerkiksi implanttihoitoja, joissa puuttuva hammas korvataan aidolta hampaalta näyttävällä ja tuntuvalla hammasimplantilla, sekä suosittua Invisalign-oikomishoitoa, joka tehdään huomaamattomien kalvojen avulla.

Keraaminen paikka on esteettinen ja kestävin vaihtoehto hampaan paikkauksessa. Sampokeskuksen Oralissa on käytössä 3D-mallinnusta hyödyntävä CEREC-laite, jolla keraamisen paikan tai kruunun voi saada jopa yhdellä vastaanottokäynnillä.

Suuhygienistin tekemä hampaiden valkaisu puolestaan piristää ilmettä nopeasti.

Säännölliset käynnit hammaslääkärin ja suuhygienistin vastaanotolla ovat ennaltaehkäisevän suun terveydenhoidon perusta. Halutessaan asiakas saa säännöllisesti kutsun hammastarkastukseen ja suuhygienistin tekemään hammaskiven poistoon, jolloin käynnit eivät pääse unohtumaan.

Hoitoon helposti ja jonottamatta

Ajan Oral Sampokeskukseen voi varata kätevästi verkossa osoitteessa oral.fi/sampokeskus tai puhelimitse numerosta 010 400 3400.  Aikoja löytyy myös iltaisin ja lauantaisin. Oralissa saa kaikesta hoidostasi ja omahoitotuotteista S-Etukortilla Bonusta jopa 5 %.

Oral Sampokeskus toivottaa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi uusiin tiloihinsa!

2. KRS

POHJAKARTTA

LIIKKEET KERROKSITTAIN

1. Kerros

2.Sagatar Beauty & Wellness  3.Tiinuska  5.The Body Shop  6.Pentik 7.Santa Claus City Office 8.Vero Moda  9.Jack&Jones  10.Moda  11.Tredonne  12.Marimekko 13.Espresso House  14.Cubus  15.Gina Tricot  16.Finnvape  17.Rockravintola Grande 18.Filmtown  19.Biorex  20.Lapin Arvokiinteistöt 21.Hairlekiini 22.Pannukakkutalo 23.Attirance  24.Sampo Apteekki 26.Samarund  27.Sensuelle  28.Nordic unique Travels  29.Subway  30.Cityvarasto  31.EuroPark P-Sampokeskus, Autopesu Sampokeskus

2. Kerros

32.Silmäasema 33.Fitness24Seven  35.Danske Bank  36.Moda  37.Hesburger 39. 40. 41. 42.Bio Rex Rovaniemi

 

Sampokeskus kartalla