Muoti ja asusteet

Jack&Jones

Tervetuloa Rovaniemen JACK & JONESille, Sampokeskuksen ensimmäiseen kerrokseen. Olet oikeassa paikassa, jos etsit hyvännäköisiä miestenvaatteita, olivatpa ne tyylikkäitä tai rouheita. Tämä pitää paikkansa erityisesti, jos jaat intohimomme denimiä kohtaan.
Olemme vuodesta 1990 tarjonneet tyylikkäitä miestenvaatteita, joiden käyttäjä näyttää hyvältä kaikkialla ja kaikissa tilaisuuksissa. Mielestämme tyyli ei katso kokoa eikä ikää, joten JACK & JONESilta löytyy myös trendikkäitä plus-koon miestenvaatteita sekä cooleja poikien vaatteita muotitietoisille pikkukavereille. Nyt jokainen voi pukeutua tyylikkäästi!

Juuremme ovat farkuissa, ja coolien denimvaatteiden suunnittelu on yksi parhaista jutuista, mitä tiedämme. Olemme kuitenkin yhtä hulluna myös muihin kankaisiin, joissa voi tuntea itsensä cooliksi ja itsevarmaksi. Siksi tarjoamme niin trendikkäitä farkkuja, makeita pilottitakkeja, klassisia chinoja kuin tyylikkäitä pukujakin. JACK & JONESilta saat kaiken tarvittavan vaatekaappisi päivittämiseen ja hyvän tyylitajusi ilmentämiseen.
Valikoimastamme löydät myös miesten alusvaatteet, kengät ja asusteet. Mitä tahansa siis tarvitsetkin, meiltä löydät koko asun – olipa kyse täydellisistä vaatteista ensitreffeille, rennosta lookista kavereiden kanssa hengailuun tai rennon tyylikkäästä työasusta.

1. KRS

POHJAKARTTA

LIIKKEET KERROKSITTAIN

1. KERROS

1.Rockravintola Grande  2.Sagatar Beauty & Wellness  3.Tiinuska  5.The Body Shop  6.Pentik  8.Vero Moda  9.Jack&Jones  10.Moda  11.Tredonne  12.Marimekko 13.Espresso House  14.Cubus  15.Gina Tricot  17.Filmtown  18.Biorex  20.Hairlekiini 22.Attirance  23.Sampo Apteekki 25.XL-Elle  26.Sensuelle  27.Nordic unique Travels  28.Subway  29.Cityvarasto  30.EuroPark P-Sampokeskus, Autopesu Sampokeskus

2. KERROS

32.Fitness24Seven  34.Danske Bank  35.Moda  36.Hesburger 38. 39. 40. 41.Bio Rex Rovaniemi

 

Sampokeskus kartalla